26 Ülkeden 67 Seyahat Yazarı İzmir’İ Keşfediyor

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) koordinasyonunda hazırlanan İzmir Kentsel Pazarlama Stratejik Planı‘nda da yer alan, seyahat yazarları ve editörlerinin ağırlanması organizasyonu devam ediyor.

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) koordinasyonunda hazırlanan İzmir Kentsel Pazarlama Stratejik Planı‘nda da yer alan, seyahat yazarları ve editörlerinin ağırlanması organizasyonu devam ediyor. İZKA ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle 26 ülkeden 67 seyahat yazarı ve editörleri, beş gün boyunca İzmir’in cevherlerini keşfedecek. Program çerçevesinde Efes, Bergama, Çeşme, Kemeraltı, Foça, Şirince ve Meryem Ana gezilecek.

İZKA Yönetim Kurulu Başkanı İzmir Valisi M.Cahit Kıraç ve Yönetim Kurulu üyeleri, misafir heyetle akşam yemeğinde biraraya geldi. Yemekte konuşan Vali Kıraç, İZKA olarak şehri dünyaya tanıtmayı öncelikleri arasına aldıklarını, hazırladıklar stratejik plan çerçevesinde uygulamaya geçtiklerini ifade etti. Kıraç, 8 bin 500 yıllık tarihi olan İzmir’in kültür ve tarih zenginlikleri hakkında bilgiler de verdi. Yemekte ayrıca beş yıldızlı otellerin genel müdürleri, yerel medya temsilcileri ve İZKA uzmanları, 67 yazara şehir hakkında bilgiler aktardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile