27. Dönem TBMM Baskani Ismail Kahraman, Bayburt'ta Konferans Verdi

27. Dönem TBMM Baskani Ismail Kahraman, Bayburt'ta Konferans Verdi

Bayburt’ta düzenlenen ’Kültür Akademisi’ etkinliklerinin son konferansina 27. dönem TBMM Baskani Ismail Kahraman katildi.

‘Kültür Akademisi’ düzenlenen son konferansla birlikte tamamlandi. 22 Kasim-14 Aralik 2021 tarihlerinde gerçeklestirilen Kültür Akademisi konferanslarinin son gününe konusmaci olarak 27. dönem TBMM Baskani, Cumhurbaskanligi Yüksek Istisare Kurulu Baskan vekili ve ayni zamanda 48. dönem MTTB Genel Baskani Ismail Kahraman katildi.

Bâbertî Külliyesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçeklesen konferansta, 27. Dönem TBMM Baskani Kahraman tarafindan “1916 Yilindan Günümüze Mili Türk Talebe Birligi ve Gençlik” konulu bir sunum gerçeklestirildi.

1916’da kurulan Milli Türk Talebe Birligi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin en eski sivil toplum kuruluslarindan biri olduguna deginen Kahraman, Gelecegin Türkiye’sine yönelik yürütülen çalismalar hakkinda bilgi vererek, bu kapsamda sivil toplum çalismalarinin önemi hakkinda açiklamalarda bulundu.

Kahraman, Bayburt’un milli ve manevi degerlere önem veren bir sehir oldugunu vurguladi.

Katilimcilara sertifikalarinin da verildigi program, ödül takdimi ve toplu fotograf çekimin ardindan sona erdi.

Konferansin ardindan Bayburt Üniversitesi Ilahiyat Fakültesini de ziyaret eden Kahraman, Dede Pasa Konferans Salonunda Ilahiyat Fakültesi ögrencileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile