28'Inci Sütdonduran Kampi Ve Erciyes Zirve Tirmanisi 30-31 Temmuz'da

28'Inci Sütdonduran Kampi Ve Erciyes Zirve Tirmanisi 30-31 Temmuz'da

Hacilar Dagcilik ve Kis Sporlari Kulübü tarafindan geleneksel olarak düzenlenen ve bu yil 28’ncisi gerçeklestirilecek Sütdonduran Kampi ve Erciyes Zirve Tirmanisi 30-31 Temmuz da yapilacak.



Hacilar Dagcilik ve Kis Sporlari Kulübü (HADAK) tarafindan organize edilen ve bu yil 28’ncisi düzenlenen Sütdonduran Kampi ve Erciyes Zirve Tirmanisi için Türkiye’nin degisik illerinden katilacak dagci ve doga tutkunu sporcular, 2700 metre rakimli Sütdonduran Yaylasi’nda bir araya gelecek. Hacilar Belediye Baskani ve HADAK Baskani Av. Bilal Özdogan, bu yil gerçeklestirilecek zirve tirmanisinin basari ile yapilmasi temennisinde bulundu. Özdogan, Hacilar Dagcilik ve Kis Sporlari Kulübü’nün (HADAK) düzenledigi geleneksel Süt Donduran Kampi ve Erciyes Zirve Tirmanisi’nin bu yil 28’ncisini düzenleyeceklerini belirterek söyle konustu; “Kampimizin yine dolu dolu geçmesini bekliyoruz. Bu baglamda Erciyesimizin ve Hacilarimizin güzelligini tüm dünyaya tanitma imkani buluyoruz.”

Erciyes Dagi’nin zirvesine çikmak için Sütdonduran Yaylasi’nda bulusacak olan sporcular 31 Temmuz sabahi saat 03.00’da yola çikarak zirveye ulasmaya çalisacaklar. Her yil oldugu gibi bu yilda zirvede sehitler için saygi durusu ve Istiklal Marsi okunarak dua edilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile