3 Ayrı Operasyonda 36 Kilogram Esrar, 300 Gram Eroin Ele Geçirildi

Konya'da düzenlenen 3 ayrı operasyonda 36 kilogram esrar, 300 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı.

Alınan bir istihbaratı değerlendiren Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Konya-Adana karayolunda iki otomobili durdurdu.

Araçlarda yapılan aramada çantalara gizlenmiş 30 kilogram esrar ele geçirildi. Şüpheliler, Fikret K. , Abidin S. ve Mikail B. gözaltına alındı.

Aynı yolda bir yolcu otobüsünü de durduran polis, şüphelendiği Onur D. , Süleyman A. , Salih K. , Cuma G. ve Mehmet D'nin üzerinde arama yaptı.

Sigara paketlerine gizlenmiş 300 gram eroin bulan polis, şüphelilerin oturduğu koltukların altına gizlenmiş çantalarda da 6 kilogram esrar ele geçirdi.

Merkez Karatay ilçesinde 6 ayrı eve düzenlenen operasyonda da satışa hazır bir miktar esrarla 6 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 14 zanlı, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan

Yayıncı: İsa Sansar
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile