Karabük Valisi Vali Gürel, ülke olarak üzüntülü bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Neredeyse milletimizin tamami afetten etkilendi. Sehrimizde de bölgeden gelen depremzedeler var. Onlari misafir ediyoruz. Deprem bölgesinden sehrimize gelen 3 bin 51 kisi var” diye konustu.
Gürel, Ismail Necati Efendi Yurdu’nda kalan depremzede ögrencilerin, Safranbolu Kalealti Ortaokulu ve Kalealti Sehit Oguz Inan Ilkokulu’nda egitim-ögretim faaliyetlerine basladigini ifade eden Gürel, “"Milletimiz elinden gelen bütün gayreti göstererek bu acinin sikintilarini gidermek için çalisiyor. Milletimiz destek veriyor. Devletimiz bütün imkanlarini seferber etmis durumdadir” dedi.
3 Bin 51 Depremzede Karabük'te Misafir Ediliyor
Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerden kurtulan 3 bin 51 vatandas Karabük’e gelirken depremzede çocuklar da egitim ve ögretim faaliyetlerine basladi.



















