3 Bin Rakimli Mereto Dagi Eteklerinde Dev Bayrak Esliginde Yürüyüs Düzenlendi

3 Bin Rakimli Mereto Dagi Eteklerinde Dev Bayrak Esliginde Yürüyüs Düzenlendi

Batman’in Sason ilçesinde, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Haftasi etkinlikleri çerçevesinde dev bayrak esliginde 2 bin kisilik gençlik yürüyüsü düzenlendi.

Sason Kaymakamligi Ilçe Spor Müdürlügü ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü öncülügünde düzenlenen gençlik yürüyüsünde 150 metre uzunlugunda dev Türk bayragi açildi. Kaymakamlik binasi önünden baslatilan gençlik yürüyüsüne ilçedeki güvenlik koruculari, sehit yakinlari, gaziler, MHP Ilçe Baskani Fikret Sahin ve ilçedeki diger kurum amirleri ile çok sayida ögretmen ve ögrenci katildi.

Yürüyüsü organize eden Sason Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Esref Çelik, geleneksel olarak her yil 15 ile 19 Mayis arasinda düzenlenen bayrak yürüyüsü yaptiklarini belirterek, ilçenin her kesiminden yogun katilim oldugunu ve her yil coskuyla kutladiklarini belirtti.

Mereto Dagi eteklerinde dev bayrak esliginde yürüyüs düzenlediklerini belirten Sason Milli Egitim Müdürü Veysi Bozkurt, “19 Mayis bayrami dolayisiyla ilçemizdeki gençlere vatan ve bayrak sevgisini pekistirmek ve bu konuda farkindalik olusturmak amaciyla kaymakamligimiz, ilçe gençlik ve spor müdürlügümüz ve milli egitim müdürlügü olarak, ögrencilerimiz, sehit yakinlarimiz, gazilerimiz ve ilçedeki diger vatandaslarimiz ile birlikte Mereto Dagi eteklerinde 150 metrelik bayrak esliginde 2 bin kisilik yürüyüs düzenledik. Katilan herkese tesekkür ederiz” dedi.

Yürüyüste en önde bulunan grup ’Gençlik Gelecegimizin Güvencesidir’ pankartini açti. Ilçe kaymakamlik binasi önünde polis esliginde baslatilan gençlik yürüyüsü Cumhuriyet Meydaninda son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile