3 bomba daha var - SPOR

Kewell ve Pino'yu bizzat kampa teslim eden Adnan Polat, “Transferde yeni sürprizlere hazır olun” mesajı gönderdi. Başkan dün gece de Rijkaard ile özel bir görüşme yaptı.


Kewell ve Pino'yu bizzat kampa teslim eden Adnan Polat, “Transferde yeni sürprizlere hazır olun” mesajı gönderdi. Başkan dün gece de Rijkaard ile özel bir görüşme yaptı.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjdeyi hava limanında verdi... Kewell ve Pino’yu yanına alıp bizzat kampa götüren Aslan’ın patronu, 3 bombanın daha yolda olduğunu söyledi. Bu konuda aceleci davranmadıklarının altını çizen Polat, “Arzu edilen isimleri bütçemize uygun hale getirip renklerimize bağlıyoruz. Öncelikli, yani acil diyebileceğimiz bir futbolcuyu kısa sürede alabiliriz. Sonraki 2 oyuncu ise genç ve gelecek vaat eden isimler olacak” dedi. Sorunların çözüldüğü Kewell’la ilgili olarak, “Orta yolu bulup yeniden anlaştık. Umarım daha uzun yıllar Galatasaray’da oynar. Çünkü Kewell, kişiliği ve futbolculuğuyla örnek biri. Bizimle devam ediyor olması mutluluk verici” yorumlarını yaptı.

Son durumu anlattı
Transfer konusuyla ilgili olarak dün gece kampta bir yönetim-teknik heyet zirvesinin yapıldığı öğrenildi. Başkan Adnan Polat’ın teknik direktör Rijkaard ile özel bir görüşme yaptığı ve istediği oyuncularla ilgili olarak son gelişmeleri aktarıp hocasını bilgilendirdiği vurgulandı.

İşte Kewell’ın ücreti
Bu arada Sarı-Kırmızılılar’ın yeniden anlaştığı Kewell’ın ücreti ve forma numarası da netleşti. Buna göre Avustralyalı yıldız 99 numarayı giyecek. Kewell’a yıllık 1 milyon 80 bin dolar garanti para verilirken, maç başı ücreti de 30 bin Euro olacak.(Fanatik)
Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile