3 Gün Önce Sokak Ortasinda Saldiriya Ugrayan Çocuk Hayatini Kaybetti

3 Gün Önce Sokak Ortasinda Saldiriya Ugrayan Çocuk Hayatini Kaybetti

Adana’da 3 gün önce sokak ortasinda motosikletle giderken silahli saldiriya ugrayan 16 yasindaki çocuk, kaldirildigi hastanede verdigi yasam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, pazar günü saat 15.00 siralarinda Yüregir ilçesi 19 Mayis Mahallesi Çukurova Caddesi’nde meydana geldi. Motosikletiyle ilerleyen Mehmet Emin Çelik (16) silahli saldiriya ugradi. Tabanca ile basindan vurulan Çelik, bir otomobile çarpip yere düstü. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerince Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilan Çelik’in durumunun kritik oldugu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ise yerde çok sayida kovan buldu.

Hastanede tedavisi süren Mehmet Emin Çelik, bugün ögle saatlerinde kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Çelik’in cenazesi, otopsi islemleri için Adana Adli Tip Kurumu’na gönderildi. Polis, cinayetle ilgili birden fazla süpheliyi gözaltina aldi. Süphelilerin emniyetteki sorgulari sürüyor.

Sosyal medya hesabindan "Artik bu mahallede silahsiz gezmek istiyorum ama hiç güvenli degil. Resmen asayis çökmüs. Herkesin belinde bir tabanca olmus 4 bin 500 TL. Mermi bedava. Kimden istesen verirler" paylasimi yapan Ibrahim Taskiran (42) da 1 Eylül’de ayni caddede ugradigi çifte tabancali saldirida hayatini kaybetmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile