3 İlde Eş Zamanlı Fuhuş Operasyonu

3 İlde Eş Zamanlı Fuhuş Operasyonu

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çorum, Samsun ve Gaziantep illerinde eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Çorum, Samsun ve Gaziantep’te uzun süredir bir grubu takibe alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında bazı otellerin de bulunduğu Çorum’da 7, Samsun’da 1 ve Gaziantep’te 1 olmak üzere toplam 9 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınan şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 31 adet fişek, 14 adet av tüfeği fişeği, 8 gram esrar maddesi ile 4 gram kenevir tohumu, 2 bin 800 TL para ele geçirildi.

Gözaltına alınan T.Ç., G.Ç., F.D., S.Ş., F.D., E.D., İ.Y., M.D., O.Ç., M.Ç. ve H.K., emniyetteki sorgularının ardından haklarında; “Suç İşlemek Kastıyla Örgüt Kurmak, Bu Örgütün Faaliyeti Çerçevesinde Fuhuş Yaptırmak, Fuhuşa Teşvik Aracılık, Fuhuşa Yer Temin Etmek, Çocuğun Cinsel İstismarı, 6136 SKM, Uyuşturucu Madde Bulundurmak” suçlarından adliye sevk edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile