3 Ilde Kapi Kilitlerini Patlatan Sabikali Hirsiz Denizli'de Yakalandi

3 Ilde Kapi Kilitlerini Patlatan Sabikali Hirsiz Denizli'de Yakalandi

DENIZLI – Denizli, Mugla ve Antalya’da kapi kilitlerinin göbegini patlatarak çok sayida hirsizliktan aramasi bulunan M.A., Mugla’nin Mentese ilçesinde karistigi 50 bin liralik ziynet esyasi hirsizligi olayinin ardindan Sarayköy’de yakalandi.



Mugla’da 2 gün önce aksam saatlerinde evine gelen C.C. isimli vatandas, kapi kilidinin göbeginin bulunmadigini fark etti. Eve girdiginde ise 30 yaslarinda kirli sakalli bir erkek sahsin çiktigini, sahisla yüz yüze geldigini, sahsin kosarak kaçtigini gördü. Evde yaptigi kontrollerde yaklasik 50 bin TL degerinde ziynet esyasi ve parasinin çalindigi ihbarinda bulundu. Mugla Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekiplerin olayin aydinlatilmasi için çok sayida güvenlik kamera kaydini inceleyerek olayi gerçeklestiren sahsin çok sayida evden hirsizlik kaydi bulunan M.A oldugunu tespit etti. Süpheli M.A’nin arkadasi olan Ç.G.I. ile Mentese’ye geldikleri tespit edildi.

Kapi kilitlerini patlatan hirsiz Sarayköy’de yakalandi

Güvenlik kameralarindan tespit edilen aracin Denizli ilinde bulunduklari tespit edildi. Denizli Asayis Sube Müdürlügü yetkilileri ile iletisime geçilerek, araç ve sahislar Sarayköy Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlerince yakalandi. Sahislarin yapilan araç aramasinda ve üst aramasinda Mentese ilçesindeki C.C’ye isimli vatandasa ait altin kolye, altin küpe ve altin yüzük ele geçirildi. Denizli’de gerçeklesen 2 adet kapi göbegi kirmak suretiyle hirsizlik süphelilerinin failleri de bu sahislar oldugu belirlenirken, araç aramasinda zula tabir edilen yerlerde Denizli’de çalinan 40 bin TL nakit para, çok sayida ziynet esyasi ele geçirildi.

Yakalanan 2 süpheli adliyeye sevk edildi

Süpheli M.A’nin Antalya ilinden 4 adet evden hirsizlik dosyasindan firarda oldugu, Antalya ilçesinden çaldigi altin kolye üst aramasinda ele geçirildi. Araçta yapilan aramada ayrica kapi kilitlerinin patlatilmasinda kullanilan malzemeler ele geçirildi. Yakalanan 2 süpheli Mugla Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne getirilerek burada yapilan islemlerinin ardindan Mugla Adliyesine sevk edildiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile