Kas Belediyesinin ev sahipliginde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliginin (TOBB) denetiminde düzenlenen fuarda, yüzlerce farkli marka tarimsal ürün ve tarimda kullanilan ekipmanlar yer aliyor.
Etkinlik kapsaminda ulusal ve uluslararasi bitki ve bitki besleme, gübre sirketleri, tarim is makineleri, sera kurulum ve naylonculari, sulama sistemleri, traktör, traktör yedek parçasi satis, ürün gelistirme, yesertme ve kizartma firmalari ziyaretçilerle bulusturulacak.
75 firma katiliyor
Kinik Kapali Pazar Yeri’nde 75 katilimci firmanin hazir bulundugu fuar, 23-25 Nisan tarihlerinde gezilebilecek. Kas Belediye Baskani Erol Demirhan, yaptigi açiklamada, Kinik Mahallesi’nde bu yil üçüncüsü düzenlenen fuarin açilisini gerçeklestirdiklerini söyledi.
Kas Tarim Fuari’nin destekçisi olacaklarini belirten Baskan Erol Demirhan, “Ihtiyaç sahipleri fuar alaninda kurulan stantlarda çesitli tarimsal ürünler ve tarim ekipmanlarini seçerek, begenerek temin edebilecek. Tarim sektöründeki firmalari ve ziyaretçileri bir araya getirecek fuarin tüm üreticilerimize, hemsehrilerimize hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.
3. Kas Kinik Tarim Fuari Açildi
Antalya’nin Kas ilçesinde bu yil üçüncüsü düzenlenen Kas Kinik Tarim Fuari kapilarini açti. Kinik Mahallesi’nde açilan fuarda ziyaretçiler, tarim sektöründeki gelismeleri daha yakindan görme ve gözlemleme firsati bulabilecek.



















