3. Lig'den Kısa Kısa

30.

01 . 2012 - Spor Toto 3 . Lig 3 . Grup takımlarından Aydınspor 1923`ün teknik direktörü Metin Altınay , Araklıspor`u 3-1 yenerek 6 haftalık 3 puan hasretine son verdiklerini , galibiyetin devamını getirmek istediklerini belirtti .

Araklıspor maçının kendileri için önem taşıdığını , hafta içinde futbolculara defalarca bunu anlattıklarını söyleyen Metin Altınay , Aydınspor 1923 taraftarını mahcup etmedikleri için sevinçli olduklarını ifade etti .

Alınan galibiyetin çok büyütülmemesi gerektiğini dile getiren Altınay , ``Aldığımız galibiyetin devamını getirmeliyiz . Maçı hemen unuttuk . Futbolculara izin vermedik . Çünkü Cumartesi günü Üsküdar Anadolu maçı var`` dedi .

Altınay , Araklıspor maçındaki kadroya Savaş ve Umut`un da dahil olmasıyla hücum zenginliğinin artacağını vurgulayarak , taraftarların verdiği desteğe teşekkür etti .

Öte yandan Kaleci Lokman ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda Serkan`ın dört sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu hafta kadroda yer almayacağı , bu nedenle kaleci arayışlarının sürdüğü öğrenildi .

-Nazili Belediyespor-Spor Toto 3 . Lig 2 . Grup takımlarından Nazilli Belediyespor`da Arsinspor deplasmanında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor .

Teknik Direktörü Mustafa Ceviz , AA muhabirine yaptığı açıklamada , zorlu Arsinspor deplasmanında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti .

Ceviz , şunları kaydetti : ``Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz . Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum . Deplasmanda bizlere destek veren yöneticilerimize ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum . Çok önemli bir haftayı 3 puan ile bitirdik . Hava koşulları elverişsizdi . Saha zemini karşılaşmanın ikinci yarısında tamamen ağırlaştı . Rakibimiz de iyi bir mücadele sergiledi . 2 topumuzun direkten döndüğü maçta son dakikada da olsa baskılı oyunumuzun sonucunda galip geldik . Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz . `` ( SD-BAH-MTE )
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile