3 Yasindaki Çocugun Feci Ölümü Yürekleri Burktu

3 Yasindaki Çocugun Feci Ölümü Yürekleri Burktu

Çaglayan’da sokak arasinda seyir halinde olan taksi, sokakta oynayan 3 yasindaki erkek çocugu ezdi. Taksicinin soka girdigi o dehset anlari kameralara yansirken, taksicinin hastaneye götürdügü çocuk hayatini kaybetti. Polis taksi sürücüsünü gözaltina aldi.

Olay, dün saat 15.30 siralarinda Kagithane Çaglayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ögle saatlerinde 34 TCR 75 plakali ticari taksiye müsteri alan Mirza Turkak (24), seyretmeye basladi.

Taksici araciyla sokakta ilerledigi esnada yolda oynayan 3 yasindaki Faruk Karaboga’ya çarparak altina aldi.

SOKAKTA OYNAYAN 3 YASINDAKI ÇOCUGU EZDI

Çocugun üstünden geçtikten sonra fark ederek duran taksici, panikle araçtan indi. Yerde hareketsiz sekilde yatan çocugu kucaklayan taksici Turkak, koltuga koyduktan sonra özel bir hastaneye götürdü. Hastanede ilk müdahalesi yapilan çocuk sevk edildigi Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesi’nde hayatini kaybetti.

KUCAGINDA EZDIGI ÇOCUGU TASIYAN TAKSICI SOKA GIRDI

Taksicinin soka girdigi o dehset anlari ise güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, taksici çocugu ezdikten sonra duruyor. Araçtan inen taksici çocugu kucaklayarak taksiye koyuyor. Vatandaslarin kosarak geldigi olay yerinde taksici sok geçiriyor. Taksici ardindan taksiyle olay yerinden uzaklasiyor.

POLIS TAKSICIYI GÖZALTINA ALDI

Olayin ardindan çalisma baslatan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Çaglayan Polis Merkezi Amirligi ekipleri ise taksi sürücüsü Mirza Turkak’i savcilik talimatiyla gözaltina aldi. Sürücü adli islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

(Dogan Can Cesur - Ömer Faruk Yildiz /IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile