30 Agustos Zafer Mahallesi'ne Mesire Alani Müjdesi

30 Agustos Zafer Mahallesi'ne Mesire Alani Müjdesi

Bursa’nin yesillik alanlarindan biri olan ‘Çamlik Orman’ina nester vuruluyor. 30 Agustos Zafer Mahallesi Muhtari Halil Özçoban, önünüzdeki günlerde ihalesi yapilmasi planlanan ‘Çamlik Orman’in, Atatürk Kent Ormani gibi mesire yeri yapilacagi müjdesini verdi.

Nilüfer ilçesi, 30 Agustos Zafer Mahallesi’nde yapilasmanin ortasinda kalan ve 262 dönüm olan ‘Çamlik Orman’i mahalle Muhtari Halil Özçoban’in, girisimleri sonucun da Bursa Orman Bölge Müdürlügü tarafindan hazirlanan proje ile Bursalilara ve mahalle sakinlerine, yürüyüs , spor ve rahat nefes alabilecekleri, mesire alanina dönüstürülüyor. Nilüfer Kaymakami Murat Süzen, Nilüfer Ilçe Emniyet Müdürü Ali Osman Aydin, Kayapa Orman Isletme Sefi Selçuk Ayyildiz, 30 Agustos Zafer Mahallesi Muhtari Halil Özçoban, Çamlik Ormaninda gerekli incelemelerde bulundular. Kayapa Orman Isletme Sefi Selçuk Ayyildiz, yapilacak ihale ve çevre düzenlemesi ilgili bilgileri aktardi. Nilüfer Kaymakami Murat Süzen, projenin tamamlanmasiyla yöre insaninin yesillikler arasinda güzel bir mesire yerine kavusacaklarini söyledi.



30 Agustos Zafer Mahallesi Muhtari Halil Özçoban, Çamlik Ormani ile ilgili yapilacak çalismalarla ilgili sunlari söyledi: ‘Mahallemizin ortasinda kalan 262 dönümlük orman alanimizin mesire yeri yapilmasi için Bursa Orman Bölge Müdürlügüne 2022 yilinda gerekli müracaatimizi yapmistik. Bursa Orman Bölge Müdürlügü tarafindan gerekli çalismalari yapilmasindan sonra olusturulan proje ile Kent Ormani görümünde ikinci bir mesire yeri olacak. Önerilen yapi ve tesisler arasinda, Kir Lokantasi (2), Büfe (2), Manej ‘Binek yaris ati egitim alani’, Yöresel Ürün Satis Ünitesi (2), Giris Kontrol Ünitesi, Hayvan Barinagi, Macera Parki, Ibadethane, Pergola (6), WC (2), Seyir Terasi (2), Çocuk Oyun Alani (2), Su Deposu, Personel Binasi, Idare Binasi, Depo (3), Serbest Oyun Alani, Ormancilik Uygulama Tanitim Alani ve Çesme (3), bulunuyor. Ihalesinin önümüzdeki günlerde yapilacak ormanin çevresi tel örgü çevrilecek. Mahallemize böyle bir tesisleri kazandiracagimiz için mutluyuz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile