31.12.2010 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi

31.12.2010 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi

2011 Milli piyango sonuçları bu sayfada anlık olarak duyuruluyor. Milli piyango sonuçları 2011 için sitemizi lütfen kaydedin. 2011 Milli piyango çekiliş sonuçlarında şanslı numarlar neler? 2011 Milli piyango sonuçları amorti numaraları.

Milli Piyango 2011 kazanan numaralar belli oldu . Milli Piyango 2011'de kazanan numaraları bu sayfadan öğrenebilirsiniz. Milli Piyango 2011 kazanan numaralar tam listesi ve Milli Piyango 2011 kazanan numaralar ile ilgili tüm bilgiler.

2011 Milli piyango sonuçları bu sayfada anlık olarak duyuruluyor.  Milli piyango sonuçları 2011 için sitemizi lütfen kaydedin. 2011 Milli piyango çekiliş sonuçlarında şanslı numarlar neler?  2011 Milli piyango sonuçları amorti numaraları. 31.12.2010 Milli Piyango yılbaşı heyecanı sürüyor. Her yılın başının en heyecanlı olaylarından biri olan 31.12.2010 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları merakla bekleniyor.

Milli Piyango sonuçları - yılbaşı çekiliş sonuçları (31 Aralık Milli Piyango Çekilişi) Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. 2011 Milli Piyango sonuçları sorgulama adresi ile yılbaşı çekiliş sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Milli Piyango’nun sitesinden açılan sayfaya bilet numaranızı girerek öğrenebilirsiniz, bol şanslar diliyoruz

Yeni bir yılbaşı çekilişi ile karşı karşıyayız. 2010 bitiyor 2011 geliyor. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sorgulama panelinden biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. 31 Aralık - 1 Ocak Milli piyango sonuçları sorgulama adresi. Yılbaşı Özel Çekilişinde en büyük ikramiye 35 Milyon TL. Yılbaşı çekilişi sonuçları 1 Ocak 2011 tarihi itibariyle sıralı tam listeyle bu sayfada olacak.Milli Piyango Yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2010 çekilişinde 35 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralı bilete isabet edecek? İşte Milli Piyango Yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2010 talihli haberleri. . Milli Piyango sonuçları www.millipiyango.gov.tr giriş adresinden öğrenilebilecek.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI (ANLIK OLARAK ÖĞRENİN)

Yeni yıla sayılı günler kala Milli Piyango'nun 35 milyon liralık yılbaşı ikramiyesine ortak olmak isteyen vatandaşlar, tarihi Nimet Abla gişesine akın etti. Vatandaşlar, gişe önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Yılbaşı ikramiyesinin 35 milyon lira olarak açıklanmasının ardından bilet gişeleri önünde uzun kuyruklar oluştu. Kuyruğun en yoğun olduğu gişe, her yıl olduğu gibi bu yıl da Nimet Abla gişesi oldu. İstanbul'un bir çok semtinden Eminönü'ndeki Nimet Abla gişesine gelen vatandaşlar, bilet alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturdu. Gencinden yaşlısına, soğuk havaya rağmen yaklaşık 50 metrelik kuyrukta dakikalarca beklemek zorunda kalan vatandaşlar, bir yandan da büyük ikramiyenin hayalini kurdu.

Bilet almak için Bayrampaşa'dan geldiğini belirten Gülseren Yurtkul, "Bilet almak için yarım saattir bekliyorum. Yeter ki ikramiye çıksın, sabaha kadar beklerim. Bir kısmı bana, bir kısmı başkasına çıksın. İkramiye çıkarsa ev alırım ama bütün parayı istemiyorum" dedi. Kucağında çocuğuyla bilet almaya gelen Cenk Büyükbergen ise, "Yılbaşını geçirmek için Almanya'dan babamı ziyarete geldim. Bilet almak için de Nimet Abla'ya geldim. Her şeyden önemlisi sağlık, hayırlısı olsun" diye konuştu.

Gişe görevlisi Akın Çapkın ise, büyük ikramiyenin 35 milyon lira olduğunu hatırlatarak, "Şu an hala biletimiz var ve 31 Aralık akşamına kadar bilet satmaya devam edeceğiz. Her zamanki gibi yoğun ilgi var. Ben de kendime bilet aldım" ifadelerini kullandı.

01.01 .2011 milli piyango sonuçları, 1 ocak 2011 çekiliş sonuçları, 1 ocak 2011 milli piyango sonuçları, 1 Ocak Milli Piyano Çekiliş Sonucu, 1 ocak yılbaşı bilet sıralı tam liste, 1 ocak yılbaşı bileti kazanan, 2011 amorti rakamları, 2011 amorti rakamları, 2011 büyük ikramiye.

EN ŞANSLI İL İSTANBUL

Öte yandan son 20 yılda yılbaşı özel çekilişlerinin en şanslı ili, en fazla biletin de satıldığı İstanbul oldu. Piyango İdaresi, son 20 yıldaki yılbaşı çekilişlerinde, 73 kişiye ikramiye kazandırdı. Bunların 29'u İstanbul'a çıkarken, bunu 11 ikramiye ile Ankara, 4'er ikramiye ile Adana ve Mersin, 3 ikramiye ile de İzmir izledi. Antalya, Eskişehir ve Tarsus'un 2'şer ikramiye kazandığı yılbaşı özel çekilişlerinin diğer şanslı merkezleri de 1'er ikramiye ile şöyle sıralandı: Burdur, Hayrabolu, Kadirli, Bursa, Trabzon, Manisa, Turhal, Batman, Aydın, Van, Sakarya, Çorlu, Denizli, Gaziantep, Isparta ve Lefkoşe.

EN FAZLA ÇEYREK BİLETE ÇIKIYOR

Son 20 yıllık dönemdeki yılbaşı çekilişlerinde büyük ikramiye, en fazla çeyrek bilete isabet etti.Bu dönemde büyük ikramiyeler 17 kez çeyrek bilete, 2 kez yarım bilete, 1 kez de tam bilete çıktı. Bunda, vatandaşların daha çok çeyrek bilet alması, Milli Piyango İdaresinin de bu nedenle yılbaşı biletlerinin büyük bölümünü çeyrek bilet olarak basması etkili oldu.Özel çekilişlerde şans kürelerinin en sevdiği numara da 3 olarak saptandı. Son 20 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 13 kez 3'le biten ya da 3'le başlayan numaralara isabet etti. Büyük ikramiyenin diğer şanslı numaraları da 2 ve 5 olarak belirlendi.

ŞANS OYUNLARINA ZAM

Milli Piyango İdaresinden verilen bilgiye göre, şans oyunları vergisinde yapılan artışlar da dikkate alınarak, talih kuşunun şans oyun bilet ve kolon bedelleri yeniden düzenlendi. Bu çerçevede, normal piyango çekilişlerinde yarından itibaren tam bilet fiyatı 8, yarım bilet fiyatı 4, çeyrek bilet fiyatı da 3 Yeni Türk Lirası oldu. Böylece bu yıl 6 milyon liradan satılan tam bilet fiyatında yüzde 33.3'lük bir artış meydana geldi.

Sayısal oyunlarda ise kolon ücretleri şöyle belirlendi:

-Sayısal Loto: 2 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 350 bin lira, artış oranı yüzde 42.9).
-On Numara: 4 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 300 bin lira, artış oranı yüzde 66.7).
-Şans Topu: 6 Ocak tarihinden itibaren kolon bedeli 50 Yeni Kuruş. (2004 yılında uygulanan tutar 350 bin lira, artış oranı yüzde 42.9).
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile