37 Takim Arasindan TEKNOFEST Kurul Özel Ödülünü Almaya Hak Kazandilar

37 Takim Arasindan TEKNOFEST Kurul Özel Ödülünü Almaya Hak Kazandilar

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kayitech takimi, Körfez yaris pistinde düzenlenen yarislar sonunda 37 takim arasindan TEKNOFEST kurul özel ödülünü almaya hak kazandi.

TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali çerçevesinde TÜBITAK tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç yarislarina Ilk defa katilim saglayan Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kayitech takimi, Körfez yaris pistinde düzenlenen yarislar sonunda TEKNOFEST kurul özel ödülünü almaya hak kazanarak büyük bir basariya imza atti. TÜBITAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari’na katilan toplam 370 takim arasindan sadece 37 takim tüm teknik kontrolleri geçerek pistte yarismaya hak kazandi. Kayitech takimi ilk gün ve ikinci gün yapilan final yarislari sonucunda Teknofest kurul özel ödülüne layik görüldü.

Kayitech takimi düzenlenen törende ödülünü TÜBITAK Baskani Prof. Dr. Hasan Mandal’in elinden aldi.

Bilecik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yücel Gürsoy “Ögrencilerin, danisman ögretmenlerinin rehberliginde böyle basarili bir çalismaya imza atmalarinin mutlulugunu yasadik. Yarisa hazirlandigimiz süreçte bizlere destek olan sponsorlarimiza ve gece-gündüz demeden çalisan tüm ögrenci ve ögretmenlerimiz ile okul yöneticilerimize tesekkür ederiz” dedi.

Kayitech takiminda danismanlik yapan ögretmenlerinin Hasan Köseoglu, Can Silit, Murat Durak, Ali Yetkin, Eyüp Demirel, Gültekin Parlaktas, Ali Ocakci, Ibrahim Benli oldugu ögrenilirken, projede görev alan ögrencilerin; Enes Altintas, Onur Güçlü, Rahime Topal, Enis Akçaçal, M. Haki Pelen, Ibrahim Bilger Palta, Alperen Teke, Safak Mert Findik oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile