4. Sivas Kitap Günleri'ne Doğru

Sivas'ta düzenlenecek 4. Sivas Kitap Günleri'nin hazırlıkları sürüyor.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 Eylül Sivas Kültür ve Sanat Şenlikleri programı kapsamında organize edilen etkinlik, 29 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, etkinliğin kent meydanında, Çifte Minareli Medrese, Şifahiye Medresesi ve Buruciye Medresesi'nin ortasında bulunan alanda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Ayhan, kitapseverleri Kitap Günleri'ne davet ederek, "Kitapseverlerle pek çok yayını buluşturacak olan organizasyona kültür, eğitim, sanat, edebiyat ve çocuk alanında yayın yapan birçok yayıneviyle ulusal düzeyde en çok okunan yazarları davet etmeyi planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Kitap Günleri'nin 4 Eylül Kutlama Komitesi Başkanlığı organizesinde, İl Özel İdaresi koordinesinde yürütüleceğini ifade eden Ayhan, "Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin kitap okuma alışkanlığını güçlendirecek. Onların düşünce dünyalarını zenginleştiren, medeniyet tasavvurlarını genişleten ve toplumsal bilinci yüksek, donanımlı insanlara dönüşmesini sağlayan önemli bir organizasyon. Okurlar, yayıncı ve yazarlarla bir araya gelecek" açıklamasında bulundu.

Yayınevlerinin etkinliğe katılabilmeleri için 24 Temmuz Cuma gününe kadar başvuru yapması gerekiyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile