4 Ton Çöp Çikan Evi Temizlenip Yasanabilir Hale Getirildiler

4 Ton Çöp Çikan Evi Temizlenip Yasanabilir Hale Getirildiler

Odunpazari Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, Istiklal Mahallesi’nde bulunan ve içinden 4 ton çöp çikan evi temizleyip yasanabilir hale getirdi.

Odunpazari Belediyesi vatandastan gelen istek ve sikâyetleri degerlendirmeye devam ediyor. Odunpazari Belediyesi Zabita, Temizlik Isleri ve Kirsal Hizmetler Müdürlügü Il Hifzissihha Kurulu karariyla kolluk güçleri ile birlikte vatandastan gelen çöp ev sikâyeti üzerine harekete geçti. Odunpazari Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, Istiklal Mahallesi’nde bulunan çöp evi temizledi. Mahalle sakinlerinin ihbari üzerine harekete geçen Zabita, Temizlik Isleri ve Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri, evin tüm odalarinda uzun süredir beklemekte olan kati atiklarin disari çikarilmasi için çalisma baslatti. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, çürümüs gida maddeleri, giysiler, pet siseler, teneke kutulari, poset ve kâgitlardan olusan çöpler toplandi. Evin içerisindeki çöplerin disari çikarilip temizlenmesi için çalisan ekipler, uzun ugrasin ardindan çöp evden 4 kamyon çöp çikardi. Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri ise dezenfeksiyon çalismalarini gerçeklestirdi.

“Odunpazari’nda çöp evlere izin vermeyecegiz”

Belediye yetkilileri, Odunpazari ilçesinde bu tür çöp evlere müsaade etmeyeceklerini, çöp evleri temizleyerek yasanabilir hale getireceklerini belirtti.

Yetkililer, vatandaslarin çöp ev vasfi tasiyan bu tür ihbarlarini bir dilekçe ile Odunpazari Ilçe Saglik Müdürlügü’ne yapmalari gerektigine dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile