4. Uluslararasi Gaziantep Opera Ve Bale Festivali Minikleri Agirladi

4. Uluslararasi Gaziantep Opera Ve Bale Festivali Minikleri Agirladi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 4’üncü Uluslararasi Gaziantep Opera ve Bale Festivali’nin bugünkü izleyicileri çocuklar oldu.

Minikler için Büyüksehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda yaklasik 45 dakika süren müzikal, hem saat 11.00’da hem de 14.00’da sahnelendi. Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçilari tarafindan sahnelenen Sihirbaz Oz müzikali miniklerin begenisini topladi.

Bestesi, sarki sözleri ve metin uyarlamasi Özlem Abaci’ya ait olan Sihirbaz Oz Müzikali’nin müzik düzenlemesini Özgür Sevinç, rejisini Esra Tütüncüoglu, koreografisini Özgün Barili, dekor tasarimini Filiz Dinç, kostüm tasarimini Gülnur Çaglayan Tuluk ve isik tasarimini ise Oguz Murat Yilmaz üstlendi.

Müzikal, Kansas’taki evinde kendi halinde yasayan Dorothy’nin bir gece ansizin çikan kasirga ile evinden çok uzaklarda olan Oz diyarina yolculugunu anlatiyor. Bu yeni diyarda evine dönmek için Iyi Yürekli Cadi’dan yardim isteyen Dorothy, çiktigi bu serüvende onunla beraber yürüyecek dostlar edinir. Korkuluk, Teneke Adam ve Aslan ile birlikte Zümrütler Kenti’nde yasayan Öz Büyücü’ne ulasmaya çalisirken, Kötü Yürekli Cadi’nin onlar için hazirladigi tüm engelleri asmaya çalisirlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile