4 yıldır kayıp olan emekli şoförün cesedi ağaç üzerinde bulundu

Ailesi tarafından 4 yıl önce polise kayıp ihbarı yapılan emekli Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförünün cesedi, ODTÜ ormanının içlerindeki bir ç

  Ailesi tarafından 4 yıl önce polise kayıp ihbarı yapılan emekli Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförünün cesedi , ODTÜ ormanının içlerindeki bir çam ağacının üzerinde , çürümüş halde bulundu .

Ankara Konya Yolu üzerindeki ODTÜ ormanlarında spor yapan ikisi kadın 3 kişi , iç taraflarda yürüyüş yaparken bir çam ağacının üzerinde ceset gördü . Şahısların polise haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi .

Mevlana Bulvarı üzerindeki Çeşme durağına gelen polis ekipleri , buradaki reklam panolarının arkasından ormana girdi . Yaklaşık 15 polis , görgü şahitlerinin tarifi üzerine , olay yerini aramaya başladı . Ormanın içlerine kadar giren sivil ve resmi polisler , yaklaşık 45 dakikalık aramanın ardından , üzerinde ceset bulunan çam ağacına ulaştı .

Bir çam ağacının üzerinde yerden yaklaşık 7-8 metre yüksekte dalların üzerinde asılı halde duran başsız cesedi gören Olay Yeri İnceleme ekipleri cesedi yere indirdi .

Cesedin üzerinde yapılan aramada , İbrahim Kandemir adına bir nüfus cüzdanı ve EGO emekli kartı çıktı . Polisler yaptıkları araştırmada , 2006 yılında İbrahim Kandemir ' in eşinin kayıp başvurusu yaptığı belirlendi . Aynı zamanda , İbrahim Kandemir ' in 2004 yılında silahla adam yaralama suçundan kaydının bulunduğu tespit edildi .

İlk yapılan incelemede , İbrahim Kandemir ' in ağacın dallarına bağlı olan iplere kendini astığı , belli bir süre sonra çürümeye başladığı için kafasının kopup düştüğü , iplerden kurtulduğu içinde alt dallara takılıp asılı kaldığı tespit edildi .

Polisin çalışmasını tamamlamasından sonra , nöbetçi cumhuriyet savcısı olay yerine geldi . Savcının incelemesini tamamlamasından sonra , İbrahim Kandemir ' in cesedi Adli Tıp Kurumu ' na gönderildi .

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile