40 Belediye Baskani Kavak'ta Toplandi

40 Belediye Baskani Kavak'ta Toplandi

Türkiye Belediye Baskanlari Birligi üyesi 40 belediye baskani Kavak ilçesini ziyaret etti.

Türkiye Belediye Baskanlari Birligi Samsun Il Temsilcisi Turan Çakir ve çesitli dönemlerde Samsun’un muhtelif bölgelerinde görev yapan ve halen görevde bulunan 40 dolayinda eski-yeni belediye baskanini Kavak Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu ilçesinde agirladi. Ziyarette konusan Türkiye Belediye Baskanlari Birligi Samsun Temsilcisi Turan Çakir, mevcut ve eski belediye baskanlarinin birlik beraberlik ve dayanisma içerisinde olmalarini saglamak için kurulmus bir birlik olduklarini belirtti.

Çakir, “Öncelikle hayatta olan belediye baskanligi yapmis ve yapmakta olan tüm belediye baskanlarini herhangi bir ayrim gözetmeksizin birlige üye olmasini saglamak önceligimiz” dedi.

Konusmasinda Kavak’ta anonsla isçi arayan Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu’nu da issizlige karsi verdigi mücadelesinden dolayi kutlayan Turan Çakir, ilçenin son sekiz yilda yaptigi müthis bir atilim ile dikkatleri üzerine çekmeyi basardigini söyledi.



"Hedefimiz ilçemizi Samsun’un sanayi bölgesi yapmak"

Kavak Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu ise yaptigi konusmasinda Samsun’un çesitli bölgelerinden gelen belediye baskanlarini Kavak’ta agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Ilçede elde ettikleri basarilarinin temelinde halkla bütünlesen bir anlayis içinde çalismalarinin yattigini ifade eden Baskan Saricaoglu, “Ilçemizde her ne yaptiysak muhtarlarimizin ve hemserilerimizin görüslerini aldik. Projelerimize katilimlarini sagladik. Kavak’in avantajlarini içerde ve disarda hep birlikte anlatarak yatirimcinin ilgisini bölgemize çektik. Bu mücadele sonunda sekiz yil önce bir iki tane olan fabrika sayimizi bugün 40’in üzerine çikardik. Gelen taleplere cevap verebilmek içinde OSB’de genisletme çalismalari baslattik. Ayrica Samsun’da ilk istihdam ofisinin sayin valimizin katkilari ile Kavak OSB’de açarak çalismasini sagladik. Hedefimiz ilçemizi Samsun’un sanayi bölgesi yapmak. Bunun için de gece gündüz çalisiyoruz” diye konustu.

Toplantiya Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile