40 Yilda Ceket Ve Montlarin Cebinde 400 Bin Liralik Para Ve Altin Buldu

40 Yilda Ceket Ve Montlarin Cebinde 400 Bin Liralik Para Ve Altin Buldu

Bursa’da 40 yildir kuru temizlemecilik yapan esnaf, bu zamana kadar müsterilerinin getirdigi kiyafetlerin ceplerinde 400 bin liralik para ve altin bulup iade etti.

Örnek esnaf Fatih Sahin, Osmangazi ilçesinde 40 yildir kuru temizleme isiyle ugrasiyor. Sahin, bu zamana kadar müsterilerin getirdigi kiyafetlerin cebinde 10 bin dolar, cumhuriyet altini, çeyrek altin, 3 aylik emekli maasi gibi toplam 400 bin liralik altin ve para buldu. Müsterilerin ceplerinde buldugu paralari iade eden örnek esnaf, bazi müsterilerin tesekkür bile etmedigini belirterek sitemini dile getirdi.

Kuru temizleme isini 40 yildir yaptigini ifade eden Fatih Sahin, "Kuru temizleme, özel makinelerle su kullanilmadan bir kimyasalla kirleri temizleme yöntemedir. Kuru temizleme gören kiyafetler deforme olmaz, makineye kondugu gibi çikar. Ben bu isi 40 yildir yapiyorum. Müsterilerimin getirdigi kiyafetlerin ceplerinde bu zamana kadar 10 bin dolar, cumhuriyet altini, çeyrek altin, 3 aylik emekli maasi gibi toplam 400 bin liralik altin ve para buldum. Hepsini sahiplerine iade ettim. Para ve altinlarini iade ettigim hiçbir müsterim bana hediye bile vermedi. Bazilari tesekkür bile etmedi. Isimi severek yapiyorum. Kuru temizleme ücretleri pantolon 25, ceket 45, mont ise 60 lira" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile