43 Ilin Geçis Güzergahinda Trafik Kilit Açiklamasi Kilometrelerce Araç Kuyrugu Olustu

43 Ilin Geçis Güzergahinda Trafik Kilit Açiklamasi Kilometrelerce Araç Kuyrugu Olustu

Ulasimda 43 ilin geçis güzergahi "kilit kavsak" Kirikkale’de Ramazan Bayrami’nin 3’üncü gününde de trafik yogunlugu yasaniyor. Tatilcilerin dönüs yoluna geçmesiyle bölgedeki araç kuyrugu yaklasik 25 kilometreye kadar ulasti.

Ramazan Bayrami’nin 3’üncü gününde yollara akin eden vatandaslar, 43 ilin geçis güzergahi "kilit kavsak" Kirikkale’de trafik yogunlugu olusturdu. Tatil için gittikleri memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüs yoluna geçen vatandaslarin trafik çilesi yeniden basladi.

Ankara-Samsun D200 karayolu üzerindeki araç kuyrugu 25 kilometreye kadar ulasti. Yukarimahmutlar köyünden Ankara istikametindeki Irmak köyüne kadar uzanan araç trafigi, yogunluk sebebiyle ilerlemekte güçlük çekti.

Yahsihan Kavsagi’nda ise trafik durma noktasina geldi. Kayseri istikametinden gelen araçlar da kilit kavsakta trafik yogunluguna takildi. Polis ekipleri ise güzergah üzerindeki bazi noktalarda trafigin akisini rahatlatmaya çalisirken, bir taraftan da maddi hasarli kazalara müdahale ediyor. Ekipler, uygulama noktalarinda sürücü ve yolcularin GBT kontrollerini gerçeklestirip, araç evraklarini da kontrol ediyor.

Trafik yogunlugunun aksam saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile