44 Malatyaspor'da Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Malatya 1. Amatör Küme takımlarından 44 Malatyaspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşiltepe Tesisleri'nde Antrenör Mahmut Evren yönetiminde çalışmalarına devam eden 44 Malatyaspor'da çalışmaları Kulüp Başkanı Barış Bingöl'de izledi.
Antrenman sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunun 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, "Dış transferlerle takımımızı güçlendirdik. Profesyonel olarak futbol oynamış oyuncularımız da var. İyi bir takım oluşturduk. Malatya'ya üçüncü bir profesyonel takım oluşturmak istiyoruz. Çevre illerde 4-5 profesyonel takım var. Malatya'da neden olmasın? Bütün takımlar iyi kadro kuruyor. Malatya'mızın kazanması için çok iyi olduğunu düşünüyorum" dedi.
Takımın tecrübeli futbolcularından Kürşat Günata ise, iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, "Daha önceden profesyonel olarak futbol oynamış arkadaşlarımızda takıma katıldı. Takımda çok iyi futbolcular var. Takımın geleceğe dönük hedefleri var bizde bu hedefleri yerine getirmek amacıyla çalışıyoruz. Çok kısa süre kaldı. Birkaç hazırlık maçı sonrası lige hazır hale geleceğiz" diye konuştu.
Takıma yeni katılan tecrübeli futbolcu Ahmet Filiz de, takımın hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Diğer takımlarında hedefleri olabilir ancak biz işe daha farklı bakıyoruz. Yönetim kurulunun fedakarlığı ve kurulan kadro bizim işe daha ciddi baktığımızı gösteriyor. Diğer takımların düşüncelerine saygı duyuyoruz ama şampiyon olacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Takım Antrenörü Mahmut Evren ise, iyi bir ekip oluşturduklarını ve lige en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, "İyi bir takımın başına geldim. Malatya'da 25 iş adamı bir araya geldiler ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, bu ekibi oluşturdular. Söylediğimiz her futbolcuyu kadroya aldılar. Bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz" dedi.
Yönetimin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını belirten Evren, "Yönetim iyi bir kadro oluşturdu. Bizde elimizden geleni yapacağız. Sporcularımız çok iştahlılar. Her kulüp iyi takım oluşturdu ancak bu yola inanan başarılı olacaktır. Bizim bir hedefimiz var. Biz sadece Malatya'da şampiyon olalım diye düşünmüyoruz. Biz Malatya futboluna üçüncü bir profesyonel takım kazandırabiliriz bunu çalışması içerisindeyiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile