44. Sanat Yili Açilis Konseri

44. Sanat Yili Açilis Konseri

Samsun Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari tarafindan düzenlenen ‘100. Yilda Kurtulus Yolu Ezgileri’ 44. Sanat Yili Açilis Konseri programi büyük begeni topladi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari tarafindan ‘100. Yilda Kurtulus Yolu Ezgileri’ 44. Sanat Yili Açilis Konseri programi düzenlendi.

Büyüksehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilen programda Türk Halk Müzigi Bölümü, Türk Sanat Müzigi Bölümü, Türk Halk Oyunlari Bölümü, Tiyatro Bölümü, Çocuk ve Gençlik Korosu performanslarini sergiledi. Büyük begeni toplayan programi izleyen vatandaslar alkislarla konsere eslik etti.

Program sonunda konusma yapan Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Karadeniz Bölgesi’nin merkezi konumunda olan Samsun’da kültür ve sanat alaninda çok önemli çalismalar gerçeklestiriliyor. Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari da kentimizde bu alanda çok kiymetli çalismalarin yapildigi bir yer. Düzenlenen bu muhtesem konser programinda yer alan tüm sanatçilarimizi, çocuklarimizi, gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu büyük ve kiymetli kadroyu basarili çalismalarindan dolayi kutluyorum. Bu açilis konseri ile 44’üncü Sanat Yili içinde çok güzel çalismalar yapilmaya devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile