Bu çalışmalar kapsamındaki son operasyon ise 47 ilde gerçekleştirildi.
Operasyonun detaylarını ise İçişleri Bakanlığı, sosyal medya platformu X hesabı üzerinden paylaştı.
'324 DEAŞ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI'
Paylaşımında 324 DEAŞ şüphelisinin yakalandığını aktaran Bakanlık, ayrıca şu sözleri kullandı:
“47 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarda 324 şüpheli yakalandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, MİT Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu toplam 47 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda; haklarında aranma kaydı bulunan, örgüte finansal destek sağlayan ve geçmiş dönemlerde DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüpheliler yakalandı.”
'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN OPERASYONLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ'
“Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için yılın 365 günü, gece gündüz demeden operasyonlarımızı kesintisiz şekilde sürdürüyoruz.
Kahraman polislerimizi, İstihbarat Başkanlığımızı, Daire Başkanlığımızı, MİT Başkanlığımızı, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.”



















