5 Aylik Hamile Esini Öldüren Saniga Indirimsiz Agirlastirilmis Müebbet

5 Aylik Hamile Esini Öldüren Saniga Indirimsiz Agirlastirilmis Müebbet

Izmir’de nikahsiz olarak yasadigi ve 5 aylik hamile olan esi Sezen Ünlü’yü 17 yerinden biçaklayarak öldüren Anil Yolum’a indirimsiz agirlastirilmis müebbet hapis cezasi verildi.

26 Mart 2020’de Izmir’in Konak ilçesi Güney Mahallesi 1158 Sokak’ta meydana gelen olayda, 5 aylik hamile Sezen Ünlü (17) sokakta yürüdügü esnada arkasindan gelen nikahsiz esi Anil Yolum (24) tarafindan biçaklandi. Vücuduna aldigi biçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yigilan Ünlü, hastanede verdigi yasam mücadelesini kaybetti. Biçakli saldiri sirasinda hamile olan Ünlü’nün bebeginin de öldügü belirlendi. Gözaltina alinan Anil Yolum, emniyetteki islemlerin ardindan sevk edildigi adliyede tutuklandi.

Izmir Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan hazirlanan ve Izmir 11. Agir Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Anil Yolum için ‘Gebe oldugu bilinen kadini öldürme’ ve ‘Çocugu kasten öldürmek’ suçlarindan 2 kez agirlastirilmis müebbet hapsi cezasi istendi.

Izmir 11. Agir Ceza Mahkemesinde görülen davanin bugünkü durusmasina tutuklu sanik Anil Yolum, Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) ile katildi.

Mahkeme baskani, karardan önce son sözü saniga verdi. Pisman oldugunu savunan Yolum, “Sezen, bana çocugun benden olmadigini söyledi ve hakaret etti. Ben de ugramis oldugum tahrik altinda eylemi gerçeklestirdim. Kendimden utaniyorum. Bir anlik öfkeyle, karninda çocugumu tasiyan esimi hunharca katlettim. Geceleri rüyamda onlari görüyorum. Sezen’in ailesinden de özür diliyorum. Keske zamani geriye alabilseydik de bu olay yasanmasaydi” dedi.

Mahkeme heyeti, Yolum’u ‘Gebe oldugu bilinen kadini kasten öldürme’ suçundan indirimsiz olarak agirlastirilmis müebbet hapis cezasina çarptirarak durusmayi bitirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile