5.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçilari Festivali 14 Ekim'de Gerçeklesecek

5.Mersin Kushimoto Sokak Sanatçilari Festivali 14 Ekim'de Gerçeklesecek

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesi tarafindan 5.’si düzenlenecek İçel Kushimoto Sokak Sanatçilari Festivali, bu yil 14 Ekim Cumartesi günü gerçeklesecek. Türkiye’nin çesitli kentlerinden sanatçilarin Yenisehir ilçesinde bulunan Kushimoto Sokaginda bir araya gelecegi festivalde, sanatçilar gün boyu birbirinden güzel performanslarini sanat için sergileyecek.

Karnaval havasinda geçecek festivalde müzisyenler, ressamlar, dans gruplari ve performans sanatçilari yer alacak. 14 Ekim günü saat 10.00’da baslayacak festival bünyesinde Kushimoto Sokagi gün boyunca trafige kapatilirken sokak sanatçilari saat 23.00’e kadar renkli gösterilerle İçellilerle bulusacak.

“Festivalimiz İçel gibi çok renkli”

Tüm İçellileri festivale davet eden Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, “Müzisyenlerin ve ressamlarin eserleri, dans gruplarinin enerjisi ve performans sanatçilarinin etkileyici gösterileriyle dolu harika bir festival İçellileri bekliyor. Sanati sokaga tasidigimiz, sokak sanatçilarini bir araya getirdigimiz 5. İçel Kushimoto Sokak Sanatçilari Festivalimiz, yine çok renkli ve çok eglenceli geçecek. Bu festivalimiz İçel gibi çok renkli. Sehrimizin sanat ve kültürünü daha da zenginlestirecegine inaniyoruz. Yönetim anlayisimizi olusturan 6 temel ilkemizden biri ‘hemsehrilik’ ilkesiydi. Bu ilke çerçevesinde mahallelerimizde düzenleyecegimiz etkinliklerle halkimizi bir araya getirmek ve hemsehrilik duygusunu büyütmeyi amaçliyorduk. 4 yilda bu duygunun gelismesine ve dayanismanin artmasina önemli katkilar sunduk. Tüm hemsehrilerimizi İçel’in en renkli festivaline bekliyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile