500 Öğrenciye Bayramlık Aldılar

500 Öğrenciye Bayramlık Aldılar

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İstanbul Kuruçeşme Rotary kulübü 500 ihtiyaç sahibi ilköğretim okulu öğrencisine bayramlık aldı.

Bir giysi firmasıyla işbirliği yaptıklarını belirten Kuruçeşme Rotary kulübü Dönem Başkanı Tülin Şendemir, yurt genelinde 20 bin 500 öğrenciyi giydirdiklerini söyledi. Nadir Tolun İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen törende değişik okullardan gelen yaklaşık 50 öğrenciye poşetler içinde giysiler teslim edilirken, diğer öğrencilerin bayramlık kıyafetleri de okullarında dağıtılacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye gelen Kuruçeşme Rotary kulübü dönem başkanı Tülin Şendemir, 100 yıllık geçmişi olan kulübün başkanı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Derneğin her yıl kendini yenilediğini belirten Şendemir, "Burada yaptığımız yardımla birlikte yurt genelinde 20 bin 500 öğrenciyi giydirmiş oluyoruz. Çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi görmek bizi mutlu ediyor. Törene katılan kaymakamımız ve diğer idarecilere teşekkür ediyorum" dedi.
Kuruçeşme Rotary kulübü başkanı ve diğer yöneticilere teşekkür eden Kaymakam Ali Uslanmaz, "Türkiye değişiyor. 10-15 yıl önce böyle yardımlar açık yapılamıyordu. Kendilerini ve sponsor olan firmaya teşekkür ediyorum. Başka yardımlarda buluşmak üzere iyi günler diliyorum" dedi. Konuşmalardan sonra Tülin Şendemir, Kaymakam Uslanmaz'a Rotary flaması hediye ederken, Kaymakam Uslanmaz da Şendemir'e teşekkür plaketi verdi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere Kuruçeşme Rotary Kulübü Başkanı Tülin Şendemir, proje koordinatörü Ulya Selçuk. Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kater, Galatasaray Rotarak Başkanı Tuğba Özdinç ile Kaymakam Ali Uslanmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban tarafından bayramlık giyim poşetleri dağıtıldı.
Nadir Tolun İlköğretim Okulu bahçesindeki törene Kaymakam Ali Uslanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban ve Kuruçeşme Rotary Kulübü yetkilerinin yanı sıra, 8 ilköğretim okulunun müdürleri veliler ve öğrenciler katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile