500 Sporcu Sampiyon Olmak Için Yumruk Salliyor

500 Sporcu Sampiyon Olmak Için Yumruk Salliyor

Düzce, Okul Sporlari Genç A Boks Türkiye Birinciligi Müsabakalarina ev sahipligi yapiyor. Düzce Belediyesi ile Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürlügü isbirliginde düzenlenen sampiyonada, 49 ilden 500 sporcu mücadele ediyor.

18 Temmuz Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporlari Genç A Boks Türkiye Birinciligi Müsabakalari, açilis seremonisi ile basladi.

Vali Yardimcisi Ömer Yilmaz, Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi’nin de katildigi açilis seremonisinde saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, 50 vilayetten 500’ü askin sporcunun mücadele edecegi organizasyon kapsaminda 700’ü askin kisiyi Düzce’de misafir ettiklerini söyledi.

Sporculara basarilar dileyen Yazici, organizasyona desteginden ötürü Düzce Belediyesi’ne tesekkürlerini iletti.

Vali Yardimcisi Ömer Yilmaz’da, organizasyonda emegi geçenlere tesekkür ederek, sporculara basari dileklerini iletti.

Konusmalarin ardindan gerçeklestirilen ve heyecanli anlara sahne olan müsabakalarda ise, sporcular kiyasiya mücadele etti.

7 Mayis’a kadar sürecek olan organizasyon kapsaminda 700’e yakin misafire Düzce’nin kültür ve turizm destinasyonlari da gezdirilerek sehrimizin tanitimina katki saglanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile