536. Kizildag Karakucak Güresleri Cumhur Ittifaki Belediyelerinin Katkilariyla Yapilacak

536. Kizildag Karakucak Güresleri Cumhur Ittifaki Belediyelerinin Katkilariyla Yapilacak

Adana’nin Karaisali Ilçesine bagli Kizildag Yaylasi’nda 27-29 Agustos tarihleri arasinda 536’ncisi gerçeklestirilecek olan Kizildag Karakucak Güresleri ve senlikleri Cumhur Ittifaki belediyelerinin isbirligiyle gerçeklestirilecek.

Karaisali’ya bagli 1650 rakimli Kizildag Yaylasi’nda düzenlenecek olan 536. Kizildag Karakucak Güresleri ve senlikleri, Karaisali Belediyesi’nin ev sahipliginde ve Cumhur Ittifaki belediyeleri olan Aladag, Feke, Karatas, Pozanti, Saimbeyli, Sariçam, Tufanbeyli, Yumurtalik ve Yüregir belediyelerinin destekleriyle düzenlenecek.

Kizildag Karakucak Güresleri ve Senliklerin Cumhur Ittifaki’na yakisir bir sekilde gerçeklesmesi için ellerinden geleni yapacaklarini belirten Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, “Cumhur Ittifaki’nin gücünü bu hafta gerçeklestirecek oldugumuz güres ve senliklerde gösterecegiz. Bu yil da özellikle Sariçam ve Yüregir belediyelerimiz basta olmak üzere, Cumhur Ittifaki belediyelerimizin büyük katkilariyla düzenleyecegimiz Kizildag Karakucak Güresleri insallah daha da marka haline gelecektir. Güreslerimize bu yil Bulgaristan, Gürcistan ve Iran gibi ülkelerden de güresçiler katilacak. 27-28-29 Agustos tarihlerinde düzenleyecegimiz 536. Kizildag Karakucak Güresleri ve Senlikleri’ne tüm halkimiz davetlidir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile