6 Ayda 176 Bin 665 Çagriya Cevap Verdiler

6 Ayda 176 Bin 665 Çagriya Cevap Verdiler

Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltme amaciyla kurdugu Trabzon Iletisim ve Koordinasyon Merkezi (TIKOM) araciligi ile vatandaslara 7 gün 24 saat hizmet sunuluyor. Bu kapsamda TIKOM, 2024 yilinin ilk 6 ayinda 176 bin 665 çagriya cevap verdi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi Bilgi Islem Daire Baskanligi bünyesinde hizmet veren TIKOM (ALO 153 Çagri Merkezi), vatandaslara kaliteli hizmet sunmak için çalismalara devam ediyor. TIKOM, 2024 yilinin ilk 6 ayinda 176 bin 665 çagriya cevap vererek vatandaslarin talep ve sikayetlerini aninda degerlendirip isleme aldi. Bu çagrilarin 80 bin 319’u incelenip sonuçlandirilmak üzere ilgili birimlere aktarildi. Diger çagrilarda ise vatandasa anlik olarak çözümler üretildi.

Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “TIKOM, içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri basta olmak üzere ulasim, zabita, cenaze hizmetleri, yol bakim ve onarim, park ve bahçe islemleri, vektörle mücadele, sosyal yardimlar ve sokak hayvanlarina yönelik baslica konularda 18 ilçeye 7/24 kesintisiz hizmet veriyor. Amacimiz vatandaslarimizin günlük yasamlarini kolaylastirmak. Kurum ile vatandaslarimiz arasinda iletisim köprüsü kurarak hizmet kalitesini artirmayi amaçliyoruz. Vatandaslarimizin her zaman yanindayiz” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile