6. Bursa Alışveriş Şenliğinin Talihlileri Belli Oldu

6. Bursa Alışveriş Şenliğinin Talihlileri Belli Oldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 23 Ağustos-9 Eylül 2010 tarihleri arasında düzenlenen 6

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 23 Ağustos-9 Eylül 2010 tarihleri arasında düzenlenen 6. Bursa Alışveriş Şenliğine katılan işyerlerinden alışveriş yapıp çekiliş bileti alan 65 bin 377 tüketici arasında talihliler bugün yapılan çekilişle belli oldu.
BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Hazır, bu yıl 6.'sı yapılan Bursa Alışveriş Şenliği'nin her yıl olduğu gibi kent ekonomisine ivme kazandırdığını belirterek, "6 yıldır bu projeyi devam ettiriyoruz. Alışverişe en çok ihtiyaç olan okulların açılması ve ramazan ayı öncesi yaptığımız şenlikle hem üyelerimizin, hem de halkın kazançlı çıktığını düşünüyoruz. Küresel krizden sonra toparlanma sürecinde Şenlik, alışverişi kozasından çıkardı" dedi. Hazır, bu yıl şenliğin sürdüğü 18 gün boyunca 6 milyon 472 bin TL alışveriş hacmine ulaşıldığını kaydetti.
BTSO binasında Bursa 9. Noteri Başkatibi Güray Güneyce ve Milli Piyango yetkilisi Metin Yavuz'un huzurunda yapılan çekilişte, otomobilden bulaşık makinesine kadar çeşitli hediyelerin talihlileri belli oldu. Büyük ödül olan Ford Fiesta otomobilin talihlisi Ebru Öztürk oldu.
6. Bursa Alışveriş Şenliği'nin hediye çekilişinde bu yıl 1 adet Ford Fiesta otomobil, 6 adet motosiklet, 6 adet LCD TV, 6 adet laptop, 6 adet no-frost buzdolabı, 6 adet çamaşır makinesi ve 6 adet bulaşık makinesi sahiplerini buldu. Çekiliş sonuçları 28 Eylül 2010 tarihli Bursa gazetelerinde yayınlanacak, ilan veya 2751788 nolu şenlik danışma hattından öğrenilebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile