6. Ulusal Fotograf Yarismasi Basvurulari Basladi

6. Ulusal Fotograf Yarismasi Basvurulari Basladi

4 Mevsim Mugla, Kiyisal degil Kirsal Mugla, Mugla’da Yasam, Mugla’yi Kesfet, Tarim, Turizm ve Kültür Kenti Mugla temalari ile bes kez düzenlenen Mugla Büyüksehir Belediyesi Ulusal Fotograf Yarismasi’nin altincisi “Mugla’nin Arkeolojik Mirasi” temasi ile organize ediliyor. 30 Mayis’ta baslayan basvurular 4 Agustos Cuma günü sona erecek.

Gerçeklestirdigi etkinlikler ile fotografçilar ve fotograf severleri bir araya getiren, Mugla’nin fotograf arsivini zenginlestiren Mugla Büyüksehir Belediyesi, altincisini düzenledigi ulusal fotograf yarismasi ile bu yilda amatör ve profesyonel fotografçilari Mugla’da bulusturacak. Altinci Ulusal Fotograf yarismasina her katilimci en fazla 4 adet sayisal renkli veya siyah-beyaz eserle katilabiliyor. Katilimin ücretsiz oldugu yarismada fotograflarin Mugla il siniri içerisinde çekilmis olmasi gerekiyor. Birden fazla fotografin montajiyla olusturulan fotograflar (kolaj), cep telefonu ile çekilen fotograflar ve HDR (High Dynamic Range) uygulanan fotograflar kabul edilmiyor. Insanli veya insaniz hava araci (drone) vb çekilen fotograflar ise yarismaya kabul ediliyor.

Altinci Ulusal Fotograf yarismasi basvurulari 4 Agustos Cuma günü sona erecek olup yarismada ilk üçe girenlerin yani sira bir kisi mansiyon ve bir kisi de Nevzat Çakir Özel Ödülü alacak. Fotograf yarismasinin jüri üyeligini Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Çerkes Karadag, Isa Çelik, Izzet Keribar ve Mugla Büyüksehir Belediyesi’nden bir yetkili yapiyor.

Yarismaya katilmak isteyenler yarisma sartnamesine https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/mugla-nin-arkeolojik-mirasi-uygarliklarin-kesistigi-yer-mugla-tr adresinden ulasabilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile