6 Yil Önce Ilk Esini Kaybettigi Yerde Ikinci Esiyle Birlikte Can Verdi

6 Yil Önce Ilk Esini Kaybettigi Yerde Ikinci Esiyle Birlikte Can Verdi

Aksaray’da 2 otomobilin çarpismasi meydana gelen ve 3 kisinin öldügü kazada esiyle birlikte hayatini kaybeden sürücünün, 2017 yilinda ayni yerde kaza yaptigi ve ilk esini o kazada kaybettigi ortaya çikti.

Kaza, saat 10.30 siralarinda Aksaray-Konya karayolunun 60. kilometresinde Bozcamahmut kavsaginda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden Dinemi G. (37) yönetimindeki 68 AC 012 plakali otomobil, ayni istikamete seyreden Seyit Ali Tarhan (64) idaresindeki 03 US 171 plakali otomobili sollamak isterken çarpisti. Çarpismanin etkisiyle araçlarin ikisi de refüje çikarak adeta hurdaya döndü. Diger sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayida ambulans, polis, jandarma, Il Afet Acil Durum (AFAD) ekibi sevk edildi. Jandarma ekiplerinin karayolunda güvenlik önlemleri aldigi kaza yerinde yaralilara ilk müdahaleyi yapan saglik ekipleri 03 plakali araçta bulunan sürücü Seyit Ali TarhanESI , Meryem Tarhan (57) ve Adem Tarhan’in (60) hayatini kaybettigini belirledi.

Kazanin ardindan sorusturmanin baslatildigi olay yerinde yillar önce yasanan ilginç bir gerçekte ortaya çikti. Kazada hayatini kaybeden Seyit Ali Tarhan’in 24 Aralik 2017 tarihinde ayni yerde kaza yaptigi, bu kazada ilk esi olan Dudu Tarhan’in (55) hayatini kaybettigi belirlendi. Aradan geçen 6 yildan sonra ayni yerde ikinci kez kaza yapan Seyit Ali Tarhan, bu kez ikinci esi olan Meryem Tarhan ile birlikte hayatini kaybetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile