62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi

- 62. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi kapsaminda her aksam çesitli tiyatro gruplari tarafindan oyunlar sergileniyor.



Bu kapsamda Nasreddin Hoca Vakfi’nin katkilariyla Aksehir Açik Hava Tiyatrosu’nda, Istanbul Temasa Tiyatrosu tarafindan sergilenen "Seni Unutmak Istemedim ki" isimli oyun Aksehirliler tarafindan büyük ilgi gördü.

Erkan Gündüz’ün yazdigi, Irfan Kangi’nin yönettigi oyunda; Pelin Öztekin, Kayra Senocak, Dost Elver ve Ferdi Akarnur gibi ünlü tiyatro sanatçilari rol aldi. Bir aile komedisi olan oyunda, kari koca arasindaki geçmiste ve günümüzde yasanan olaylar mizahi bir dille ele alindi. Izleyenlerin neseli dakikalar geçirdigi oyun sonunda seyirciler oyunculari ayakta alkisladi.

Oyun bitiminde tiyatro sanatçilarina tesekkür eden Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, daha önceki yillarda temsili Nasreddin Hoca’lik görevini üstlenen usta sanatçi Rasim Öztekin’in kizini da Aksehir’de agirlamaktan mutluluk duyduklarini ifade ederek, Aksehirlileri güzel tiyatrolarla bulusturmaya devam edeceklerini söyledi.

Baskan Akkaya konusmasinin sonunda tiyatro grubu adina sanatçi Ferdi Akarnur'a günün anisina bir plaket takdim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile