65 Yas Üstü Vatandaslarimiza Evde Temizlik Hizmeti

65 Yas Üstü Vatandaslarimiza Evde Temizlik Hizmeti

Eyüpsultan’da kimsesiz, engelli, ihtiyaç sahibi ve temel ihtiyaçlarini karsilayamayacak durumda olan, 65 yas üzeri yasli vatandaslarin ev temizligi Yasli ve Engelli Hizmetleri Birimi tarafindan yapiliyor.

Ekipler tarafindan tespit edilen vatandaslarin evleri, temizlik sirasinda, hiç bir nokta göz ardi edilmeden, köse bucak temizlenerek piril piril hale getiriliyor. Vatandaslara temizlik hizmeti veren Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, vatandaslarin kendilerini yalniz hissetmemeleri adina onlarla yakindan ilgilenerek, sohbet esliginde güzel bir gün geçirmesini sagliyor.

“Evde bana is kalmiyor”

Evde temizlik hizmetinden yararlanan Nadime Demirli duygularini su sözlerle ifade ediyor: "Çok memnunum Allah razi olsun. Tek basima yasiyorum rahatsizliklarimdan dolayi temizlik yapamiyorum sagolsunlar bana hiçbir is yaptirmiyorlar. Temizlige geliyorlar çok ilgililer çok tesekkür ediyorum. Allah baskanimiza uzun ömürler versin ona hep dua ediyorum".

“Onlari görünce mutlu oluyorum”

Ekipleri görünce mutlu olan Nazli Çayir ise söyle konustu: “Allah getirende de, götürenden de bu hizmeti verenden de razi olsun. Ayakta duramiyorum yemek yapamiyorum belediyemizden yemegimde geliyor. Evimi temizlemeye geliyorlar her tarafini silip, süpürüp, toparlayip gidiyorlar. Onlari görünce çok mutlu oluyorum”.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile