66 Aylıklar Okul Çantalarını Başkan Demir’den Alacak

Fatih’te 1’nci sınıfa başlayacak olan 66 aylık yaklaşık 8 bin öğrenci, ilk çantalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’den alacak.

Fatih Belediyesi “Okul çantaları bizden” kampanyası ile bu yıl da Fatih ilçesindeki okullarda 1’nci sınıfa başlayacak öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak bir nebze de olsa ailelerin ekonomik yükünü hafifletmeye çalışıyor. 1’nci sınıfa başlayacak olan 66 aylık öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla daha önce uygulamaya koyulan ''uyum programı'', 2012-2013 eğitim-öğretim yılı başlamadan 10-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Fatih Belediyesi, ilçede bulunan 45 ilköğretim okulunda 1'inci sınıfa başlayacak olan yaklaşık 8 bin kadar 66 aylık öğrenciye okul çantasını ve kırtasiye malzemesini hediye edecek. Okul çantasının içinde beslenme çantası, yazı defteri, kareli defter, resim defteri, boya takımı, kırmızı ve siyah kurşun kalem ile kalemtıraş ve silgi de bulunuyor. 1’nci sınıfa başlayacak olan öğrenciler, belediyenin kendilerine hediye ettiği okul çantalarını ve kırtasiye malzemelerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’den alacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile