7 Yildir Polistik Over Sendromu Nedeniyle Evlat Sahibi Olamayan Çift, Diyarbakir'da Müjdeyi Aldi

7 Yildir Polistik Over Sendromu Nedeniyle Evlat Sahibi Olamayan Çift, Diyarbakir'da Müjdeyi Aldi

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde 7 yillik evli olan Tuba ve Aydin Dogan çifti, polistik over sendromu nedeniyle çocuk sahibi olamadi. Arkadas tavsiyesiyle Diyarbakir’da yaptigi tedavilerle müjdeyi aldi.

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde yasayan Tuba (35) ve Aydin Dogan (40) çifti, 7 yildir evlat hasreti çekiyor. Polistik over sendromu nedeniyle birçok tedaviye ragmen çocuk sahibi olamayan çift, arkadas tavsiyesiyle Diyarbakir’da Kadin Dogum ve Tüp Bebek Uzmani Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e basvurdu. Detayli taramadan sonra Çoksüer, akupunktur ve fitoterapi uygulamalari sonrasi dondurulmus embriyo transferi yaprak çifte müjdeli haberi verdi. 7 yillik bebek hasreti çeken çift, aldiklari müjde sonrasi çocuklarini kucaklarina alacaklari günü iple çekmeye basladi.



“Dogru hekim, tedavi ve klinik basarinin ana anahtaridir”

Kadin Dogum ve Tüp Bebek Uzmani Prof. Dr. Hakan Çoksüer, basarinin ana anahtarini dogru hekim, dogru klinik ve dogru tedavi oldugunu belirtti.

Prof. Dr. Çoksüer, “Hasta klinigimize yillardir çocuk özlemiyle arkadas tavsiyesi üzerinden basvurdu. Birçok yerde tedavi almis polistik over tanisi konulmus fakat detayli bir tedavi uygulamasi yapilamamis. Hastaya sürekli gebelik sanslarinin zayif oldugu aktarilmis, hem yumurtlama hem de tutunma problemleri nedeniyle söylenmis. Biz de polistik over olanlarda akupunktur ve fitoterapi uyguladik. Bizim buradaki temel hedefimiz hastalardaki yumurtlamayi saglamak ve sperm ile yumurtanin döllenmesini artirmak. Akupunkturdan yararlandik, hem kilo kontrolü, yumurtlama, stres azaltma ve embriyonun rahme tutulmasini sagladik. Dondurulmus embriyo transferi ve fitoterapi de yaptik, polistik overe uygun dozlar vererek gebelik elde ettik. Su anda gebelik haberini aldi, müthis bir mutluluk anina taniklik ettik. Dogru hekim, tedavi ve klinik basarinin ana anahtaridir” dedi.

7 yillik evlat hasreti çeken 35 yasindaki Tuba Dogan, bir arkadas tavsiyesiyle geldigini kaydetti.

Dogan, “Çok güzel bir duygu, duygulandim, mutluyum. Herkes gelsin, korkulacak bir yani yok, Hakan hoca da iyi bir doktor, gelmelerini tavsiye ederim” diye konustu.



“Su anki duygu anlatilmaz dünyalar benim oldu”

40 yasindaki Aydin Dogan ise müjdeli haberden sonra dünyalarin kendisinin oldugunu kaydederek evlatlarini sabirsizlikla bekledigini vurguladi. Dogan, “Hiç çocugumuz olmadi, daha önce bir asilama, 3 tüp bebek tedavisi gördük olumsuz sonuçlandi. Sürekli esime moral veriyordum, üzülmeme konusunda. Doktorumuz gerekli tahlilleri aldi ve tedavileri yapti, bugün de müjdeli haberi aldik. Su anki duygu anlatilmaz dünyalar benim oldu, sabirsizlikla bekliyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile