70 Yasindaki Hastaya Hastanede Dogum Günü Sürprizi

70 Yasindaki Hastaya Hastanede Dogum Günü Sürprizi

Dogum gününde kalp krizi geçiren 70 yasindaki hasta ANKA’da gerçeklestirilen operasyon sonrasi sagligina kavustu. Hastanin yarim kalan dogum günü sevincini yogun bakim ünitesinde doktor ve hastane personeli tamamladi.

Dogum gününde kalp krizi geçiren 70 yasindaki Hatice Yildirim yakinlari tarafindan ANKA Hastanesi’ne getirildi.

Hastanede Yildirim’a vakit kaybetmeden Kalp Damar Cerrahisi Uzmani Prof. Dr. Gökhan Gökaslan müdahale etti. Yapilan muayene ve tetkikler sonrasi ameliyat plani olusturuldu. ANKA Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmani Prof. Dr. Gökhan Gökaslan liderliginde hastaya 4 cm’lik kesi ile Minimal Invaziv (küçük kesi) mitral kapak ameliyati yapilarak kalp kapagi degistirildi. Ameliyat sonrasi 2 gün yogun bakimda tedavisine devam edildikten sonra sagligina kavusmanin mutlulugunu yasayan Hatice Yildirim, kalp krizi geçirmeden önce de halsizlik, nefes tikanikligi, çabuk yorulma gibi sikayetlerinin oldugunu dile getirdi.

“Yarim kalan dogum günü hastanede kutlandi”

“Adeta yeniden dogmus gibiyim” diyen Yildirim’a ANKA Hastanesi yönetimi güzel bir sürpriz yapti. Yildirim yarim kalan dogum gününü saglikli bir sekilde hastanede doktoru ile pasta keserek kutladi. Yildirim ailesi bu jestten dolayi ANKA Hastanesi yönetimi ile Prof. Dr. Gökhan Gökaslan ve ekibine çok tesekkür etti. Sagligina kavusan Yildirim, “Doktorlarin ve hemsirelerin ilgisi sayesinde adeta yeniden dogdum. Dogum günü pastami saglik dileyerek üfledim, herkese çok tesekkür ederim” dedi.

Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, kalp krizinde erken müdahalenin çok önemli oldugunu belirterek, “Hastamiz bize geldiginde hemen müdahale ettik. Yarim kalan bir dogum günü vardi. Onu kutlayip kendisine saglikli, uzun bir ömür diledik. Hastamizi saglikli bir sekilde taburcu etmenin sevincini yasiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile