700 Kilogramlik Bogasinin Dogum Gününü Kutladi

700 Kilogramlik Bogasinin Dogum Gününü Kutladi

Artvin’de ‘Ates’ isimli bogasiyla çektigi videolarla milyonlarca sosyal medya kullanicisinin begenisini kazanan Özlem Öztürk, her yil oldugu gibi bogasina bu yil da ahirda dogum günü sürprizi yapti.

Artvin merkeze bagli Taslica köyünde çiftçilik yapan ve ailesine yardim eden 38 yasindaki Özlem Öztürk, köy yasantisiyla ilgili çektigi videolarla sosyal medyada fenomen oldu. Inek sagan, odun kiran, tarla süren, Öztürk, çektigi videolari sosyal medya hesabinda paylasinca büyük ilgi gördü. Öztürk’ün, takipçi kazanmasinda en büyük pay sahibi olan ‘Ates’ isimli 700 kilogramlik bogasi 8. yasina girince her yil oldugu gibi sürpriz bir dogum günü hediyesi verdi.

Mum üzerinde pasta ile ahirda giren Öztürk, “Iyi ki dogdun Ates" diyerek bogasinin dogum gününü kutladi. Öztürk, görüntüleri sosyal medya hesabinda paylasinca büyük ilgi gördü.

Öztürk, Ates’in dogum günü kutlamasiyla ilgili yaptigi açiklamada, “Her yil imkanlarimiz dogrultusunda Ates’in dogum gününü kutlamayi düsünüyoruz. Bu yil 8 yasina girdi. 23 Nisan günü dogdu, Türkiye’nin dört bir yaninda çocuk bayrami kutlanirken, biz de Ates isimli bogamizin dogum gününü kutluyoruz. Amacimiz hayvan sevgisini çocuklara asilamak, hayvan siddetine karsi farkindalik olusturmak” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile