777 Kişilik Koro, Bayramı Buruk Geçirdi

777 Kişilik Koro, Bayramı Buruk Geçirdi

Zonguldak'ta aylar öncesinden 23 Nisan bayramı için hazırlık yapan 777 kişilik dev çocuk korosu, program ertelenince hüzün yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Zonguldak genelinden bir araya gelen ve dördüncü sınıflardan oluşan 777 kişilik Türkiye'nin en büyük dev çocuk korosu, program ertelenince hüzün yaşadı. Orkestra eşliğinde yaklaşık iki aydan bu yana haftada üç gün çalışmalarını aralıksız sürdüren ve genel prova sonrası son anda programın ertelenmesine tepki gösterildi.

Provada yer alan çocukların bir çoğunun kıyafetleri özel olarak şehir dışından getirildiler. Koroda yer alan öğrencilerin velilerinden Hatice Temiz, "Yapılan bu uygulama ile çocuklara büyük bir haksızlık yapıldı. Emeklerine ziyan oldu. Program 14 Mayıs Gençlik Haftası'na ertelenmiş. Bu kadar hazırlık yapıldı, çocuklar derslerinden geri kaldı. Bu kadar fazla kıyafet burada bulunamayınca bizim gibi bir çok veli dışarıdan getirtmek zorunda kaldı. Kıyafetleri güçlükle alan aileler vardı. Genel provanın yapıldıktan sonra programın ertelenmesine bir anlam veremedik" diye tepkisini dile getirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile