8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Oyunları Mardin’de Yapılacak

8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Oyunları Mardin’de Yapılacak

8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Oyunları 2 ile 7 Temmuz tarihleri arasında Mardin’de yapılacak.

Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Van, Kars, Kilis, Malatya, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Tunceli illerinin; atletizm, badminton, basketbol, güreş, hentbol, işitme engelliler futbol, judo, masa tenisi, tekvando ve voleybol branşlarında yarışacakları 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Oyunları (GAP Oyunları) 2 ile 7 Temmuz tarihleri arasında Mardin ilinde gerçekleştirilecek.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Mardin’de yapılacak müsabakalara Adıyaman’dan 10 farklı spor branşında 25 bayan 60 erkek 14 antrenör ve 2 idareci olmak üzere toplamda 101 kişiden oluşan kafile ile katılacaklarını söyledi.

Bağcı, “Geleneksel hale gelen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Oyunlarının özellikle bölge illerindeki sporcular için önemli bir organizasyon olduğunu biliyoruz. İlimizde bu organizasyona çok sayıda sporcu ile katılacak. Sporcularımızın Mardin’den madalya ile döneceklerine inanıyorum. Ben şimdiden tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile