80‘Lik Nine Başbakan‘dan Toruna İş İstedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın Tokat mitingi sonrasında 80 yaşındaki nine yol ile torununa iş istedi. Başbakan Erdoğan ise ninenin isteğini değerlendirerek Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek‘e talimat verdi.

Tokat mitingi sonrasında Başbakan Erdoğan, partilileri selamlayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Seçim TIR‘ından indiği sırada ise merdivenlerin önünde bekleyen 80 yaşındaki Kezban Çağlar, Başbakan Erdoğan‘la kısa da olsa görüşme imkanı buldu. Başbakan, bir süre nineyi dinledikten sonra Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek‘i yanına çağırarak talimat verdi. Kezban Çağlar, Başbakan Erdoğan‘la yol ve torunu için görüştüğünü ifade ederek, "Torunum Kürşat Çağlar imtihandan 75 puan aldı, işi yok.

Başbakanım belediye başkanına ‘Sen buna bakacaksın‘ dedi. Bu arada Başbakan seçim otobüsündeyken görüşmek isteyen yaşlı bir adamın talebine de kayıtsız kalmadı. Başbakan, yaşlı adamla görüşürken, korumalar görüntü alınmasına izin vermedi. Başbakan‘ı rüyasında gördüğünü ifade eden yaşlı adam ismini açıklamak istemezken, her rüyanın da açıklanmayacağını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile