Tarihi Demirciler Çarsisi’nda 7 yasindan bugüne çalistigini söyleyen 4 çocuk babasi Haci Akküncü, babasinin meslegi olan yemeniciligi devam ettiriyor.
Sabah 8.30’da is yerine açan Akküncü, "Her gün is yerime gelirim. Isimin basinda olurum. Bugün için de yemenileri hazirlarim. Siparis varsa onlari tamamlarim. Yasim 84 oldu ve artik zorlaniyorum. Buna ragmen çalismaya devam ediyorum. Evde bos bos oturmak beni daha da paslandirir. Buraya gelip çalisiyorum hem vakit geçiyor hem meslegimi devam ettiriyorum" dedi.
Yaptigi yemenilerin fiyatlarinin 200-400 TL arasinda degistigini belirten Akküncü, "Kaliplarina göre sekillerine göre fiyat biçiliyor. Bana ’artik yasin ilerledi, çalisma’ diyorlar. Ama alisan insan çalisan insan bos duramaz. Meslegim bana huzur veriyor. Sagligim elverdigi müddetçe çalismaya devam edecegim" diye konustu.
84 Yasinda Ekmeginin Pesinde
Kahramanmaras’ta 84 yasindaki Haci Akküncü, ilerlemis yasina ragmen halen çalismaya devam ediyor.



















