9 Ayri Kategoride Degerlendirildi

9 Ayri Kategoride Degerlendirildi

Yüksekögretim Kurulu Kalite Birimi (YÖKAK) tarafindan yetkilendirilen Turizm Akademisyenleri Dernegi’nin (TUADER) üniversiteleri dokuz ayri kategoride degerlendirdigi akreditasyon sürecini basariyla tamamlayan Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu’nun Akreditasyon Belgesi, TUADER adina Prof. Dr. Mehmet Sariisik tarafindan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’e takdim edildi.

Belge takdim töreninde; Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Sariisik, Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci, Müdür Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Emrah Öztürk, Yüksekokul Akreditasyon Komisyonu Baskani Doç. Dr. Yildirim Yildirim ile Akreditasyon, Akademik Degerlendirme ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Serap Bayram yer aldi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Akçakoca Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu Yönetimini ve personelini tebrik ederek kurumsallasma ve akreditasyon sürecini tüm birimlerde yayginlastirmak istediklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile