9 Günlük Resmi Tatilin Son Gününde Trabzon Sehirlerarasi Otobüs Terminali'nde Yogunluk Yasandi

9 Günlük Resmi Tatilin Son Gününde Trabzon Sehirlerarasi Otobüs Terminali'nde Yogunluk Yasandi

Ramazan Bayrami süresince tatillerini degerlendiren ve seyahat eden vatandaslarin dönüslerinin baslamasiyla birlikte tatilin son gününde de Trabzon Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde yogunlugun arttigi görüldü.

Bayram nedeniyle ilan edilen 9 günlük resmi tatilde bir çok vatandas sehirlerarasi seyahat etti. Gerçeklestirilen tatilde vatandaslarin bir bölümü akrabalarini ziyaret ederken, bir bölümü ise turistik bölgelere gitmeyi tercih etti. Bayram tatilinin sonlarina dogru baslayan geri dönüs yogunlugunun, tatilin son günü olan bugün de Trabzon Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde katlanarak arttigi görüldü.

Yeniden yola çikmaya hazirlanan vatandaslari ise yakinlari ugurladi.

Bir otobüs firmasi adina soförlük yapan Yusuf Tasli Izmir’e gidecegini belirterek, "Malum bayram dönüsü yogunlugu baslamis durumda. Ögrenciler ve aile ziyaretlerini yapmakta olan vatandaslarimizi güvenli bir sekilde, iyi bir yolculuk geçirmelerini sürdürmeye çalisiyoruz. Asiri bir yogunluk basladi.

Hem bayram dönüsü hem de hafta sonu olarak üniversite ögrencilerinin de okullarina dönüsüyle bayagi bir ek seferler ile beraber terminallerde ve yollarda yogunluk yükseldi. Özellikle hafta sonu asiri bir yogunluk oldu. Ek seferler bile dolu, hem bayram hem ögrencilerin geri dönüsleri ile yogunluk hat safhaya yükseldi" dedi.

Balikesir’den Trabzon’a geldigini ifade eden Emrah Kartal ise, "Yollardaki trafik çok yogun. Allah yardimcimiz olsun. Sürücüler dikkatli olsun, acele etmeye gerek yok, geç olsun güç olmasin. Hayirlisiyla atlatiriz Insallah. Trafik yogunlugu normale göre yüzde yüz artti" diye konustu.

Üniversite ögrencisi Miray Rumeysa Genç, "Bayram tatili için memleketimdeydim. Okuluma devam etmek için Trabzon’a geri döndüm. Bayram trafigi yogunlugu sebebiyle otobüsümüz biraz geç geldi" dedi.

Bir diger üniversite ögrencisi Efe Türker ise, "Normalde burasi memleketim degil ama ailem burada yasadigi için bayram tatili oldugundan dolayi buraya gelmistim. Samsun’da okuyorum ve okula geri dönüyorum" seklinde konustu.

Ramazan Bayrami çerçevesinde uygulanan resmi tatil bu gece sona erecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile