9 Günlük Tatil Bodrum’a Yaradı

9 Günlük Tatil Bodrum’a Yaradı

Hafta sonu başlayan 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bodrum yerli turist akınına uğrattı.

Ramazan Bayramının gelmesiyle tatilcilerin ve turistlerin akınına uğrayan Bodrumda adım atacak yer kalmadı. İnsanların otellere ve pansiyonlara akım ettiği tatil beldesinde, yer bulamama sıkıntısı çekiyor. Pansiyoncular ise bu sene gecen yıllara göre daha yoğun

Pansiyonlarda yoğunluk yaşandığını ifade eden pansiyon işletmecisi Nermin Bilçek, "Bu sene bayram bayağı yoğun rezervasyonlarımız çok fazla kapasitemiz dolu olduğu için başka işletmeci arkadaşlarımıza müşterileri yönlendiriyoruz. Ama onlarda müşteri alamıyor tabi ki bu sene aşırı bir derecede yoğunluk var sanırım 9 günlük tatil nedeniyle bu kadar yoğun. Daha önceden rezervasyonlar yaptıran insanlar sorun çekmiyor ama şu anda rezervasyonsuz gelenler dışarıda kaldı gibi görünüyor” dedi.

Yıladır turizimde çalışan Mehmet İnal ise, bu sene Bodrum’un çok yoğun olduğunu ve otellerde, pansiyonlarda yer kalmadığını belirterek, “ bu ramazan bayramı çok yoğun gececek insanlar şimdiden akın akın Bodrum’a geliyor. Otellerde ve pansiyonlarda yer kalmadı şimdiden insanlar otel ve pansiyon yani kalacak yer sorunu yaşıyor ama yinede herkes Bodrum’un tadını çıkarıyor.

Bayram tatili için ailesi ile Bodrum’a gelen bir vatandaş ise Bodrum çok yoğun, bu kadar yoğun hiç görmemiştim Bodrum’u. Ben bayram tatili için geldim Bodrum’a herkese de tavsiye ediyorum. Bayram planı yapmamış olanlar koşsun Bodrum’a çok güzel geçiyor bayram tatili şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun”dedi.

Bu arada Birçok ünlü sanatçı ise Bodrum’da sahneye çıkacak. Sibel Can, kuşum Aydın, Yıldız Tilbe, Özcan Deniz, Hakan Altu, ve bir çok ünlü sanatçı Bodrum’açık hava konserleri ve club lerde sahne alacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile