Aslen Diyarbakirli olan ancak Adana’nin merkez Seyhan ilçesi Ziyapasa Mahallesi’nde kizi ve torunuyla birlikte yasamini sürdüren Latife Bilek, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a ayri bir sevgi besliyor. Erdogan’in fotografini yani basindan hiç ayirmayan Latife nine, en kisa sürede onu görmek istiyor.
Ölmeden son bir isteginin Erdogan’i görmek oldugunu dile getiren Latife nine, onu oglu kadar sevdigini belirterek, “Ben 95 yasindayim. Bu ülkeyi yöneten bütün cumhurbaskanlarini ve basbakanlari gördüm. En çok çalisan Erdogan. O yüzden onu çok seviyorum” diye konustu.
95 Yasindaki Latife Ninenin Tek Istegi Cumhurbaskani Erdogan'i Görmek
Adana’da yasayan Diyarbakirli 95 yasindaki 6 çocuk annesi Latife Bilek’in en büyük hayali Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i görebilmek. Erdogan’in fotografini yanindan ayirmayan Latife nine, “Ben Recep Tayyip Erdogan’in hayraniyim. Allah onu basimizdan eksik etmesin. Onu oglum kadar seviyorum” dedi.



















