A Milli Kadin Futbol Takimi, Azerbaycan Maçi Hazirliklarini Erzincan'da Sürdürüyor

A Milli Kadin Futbol Takimi, Azerbaycan Maçi Hazirliklarini Erzincan'da Sürdürüyor

2025 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta yer alan A Milli Kadin Futbol Takimi, Azerbaycan maçi öncesi Erzincan’da antrenmanlarini sürdürüyor.

Maçin oynanacagi Erzincan 13 Subat Sehir Stadi’nda, teknik direktör Necla Güngör Kiragasi yönetiminde isinma hareketleriyle baslayan idman, sut ve taktik çalismayla sona erdi.

Antrenmani izleyen Erzincan Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu teknik ekip ve sporcularla bir süre sohbet edip basari diledi.

Idman öncesi gazetecilere açiklama yapan Kiragasi, geldikleri günden itibaren vatandaslarin yogun ilgisiyle karsi karsiya kaldiklarini, bunun kendilerini çok mutlu ettigini ifade etti.

Tesislerin, standartlarin üzerinde oldugunu ifade eden Kiragasi, "Azerbaycan maçi öncesi hazirliklarimiza basladik. Simdi taktiksel çalismalarimiza geçmeye basladik. Eksik olan oyuncularimiz tamamlaniyor. 28 Mayis tarihinde artik tam kadro saha çikmaya baslayacagiz. Heyecanla ayin 31’indeki Azerbaycan maçini bekliyoruz" dedi.

Milli futbolcu Birgül Sadikoglu ise, "Hazirliklarimiz çok iyi geçiyor, hepimiz çok motiveyiz. 2 maçi da alip önümüze bakmak istiyoruz. Mutlaka taraftarlarimizi bekliyoruz. Çünkü onlari arkamiza alip bu sahadan galip ayrilmak istiyoruz. Taraftarlarimiz gelsin, onlarla daha güçlüyüz. Daha motiveyiz ve burada taraftar rekoru kirmak istiyoruz" seklinde konustu.

Antrenmanlara erken basladiklarini ve çok iyi hazirlandiklarini söyleyen kaleci Selda Akgöz, "Atmosfere, havaya, en önemlisi zemine alisiyoruz. Bundan sonrasi 31 Mayis tarihini bekliyoruz. Azerbaycan ile oynayacagimiz maçta Erzincan halkina nasil hazir oldugumuzu gösterecegiz" ifadelerini kullandi.

Milli takim, Azerbaycan ile 31 Mayis Cuma günü karsi karsiya gelecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile